Ovesná kaše, připravená namísto mléka pouze z vody, která se vám díky tvarohu a riccotě bude rozplývat na jazyku.
RECEPT:
65 g ovesných vloček
Voda
50 g tvarohu odtučněného
10 g ricotty
10 g arašídového másla
1 tabletka stévie
Použitá čokoláda: Johnny Doodle - hořká čokoláda se slaným fondánem
POSTUP:
Pro nejlepší konzistenci doporučuji vločky rozmixovat, ale je to krok navíc, který není nutný. V kastrolu na zapnutém sporáku smícháme vločky s vodou (množství podle požadované konzistence) a přihodíme tabletku stévie, kterou necháme rozpustit. Poté vmícháme ricottu, tvaroh a arašídové máslo a mícháme spolu do zhoustnutí. No a dokonalost je na světě.
NUTRIČNÍ HODNOTY:
354 kcal
Bílkoviny 18 g
Sacharidy 48 g z toho cukry 3,6 g
Tuky 10 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,2 g
Vláknina 5,5 g
Uvedené hodnoty jsou pouze orientační!
Recept i fotografii připravila Verča z Jídlem ke zdraví.